S kojim novcima princ Harry kupuje villu od 15 milijuna dolara?

Objavljeno 13.08.2020 - Vijesti

S kojim novcima princ Harry kupuje villu od 15 milijuna dolara?

Princ Harry i njegova supruga Meghan kupili su i uselili se u novi dom u Montecitu pokraj Santa Barbare, skupom obalnom gradu sjeverno od Los Angelesa, objavili su američki mediji.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa koji su prošle godine napustili britanske kraljevske dužnosti živjeli su prije toga u njezinu rodnom Los Angelesu gdje su ubrzo uronili u sudski spor zbog nedozvoljenih fotografija njihova sina Archieja.

Par se “u srpnju ove godine uselio u obiteljski dom” i “smjestio u tihu privatnost njihove zajednice”, kazao je njihov glasnogovornik za Afp bez navođenja lokacije kuće.

Prema medijima People i Page Six, njihova je nova kuća na području Santa Barbare oko 150 kilometara sjeverno od Los Angelesa. U tom gradu žive i Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres.

Imanje u Montecitu koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža platiti su 14,65 milijuna dolara, prenio je Page Six.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselili su se u Kaliforniju iz Kanade nakon što su u siječnju objavili da namjeravaju napustiti kraljevske dužnosti i radom osigurati financijsku neovisnost.

Nikome nije jasno kojim su to radom uspjeli osigurati 15 milijuna dolara za kupnju navedene nekretnine. Ako se uzme u obzir da je za navedeno imanje i život na koji su naviknuli potrebno i milijunsko zaleđe, postavlja se pitanje da li kraljevska obitelj troši novac poreznih obveznika na financiranje luksuza vlastite obitelji.

Kako je sada Velika Britanija u velikoj recesiji ne bi bilo moralno trošiti novac navedene kraljevine na ovakav luksuz kraljevske obitelji!

Meghan i Harry su kazali kako u Kaliforniji žele raditi nešto što ima smisla i važno je te namjeravaju pokrenuti neprofitnu organizaciju Archewell, dakle opet je potpuno nejasno kako oni misle kao obični građani zarađivati novac za vlastito samoodržavanje!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u