Rukometaši doputovali u Pariz, počinju pripreme za Norvešku

Objavljeno 25.01.2017 - SportVijesti

Rukometaši doputovali u Pariz, počinju pripreme za Norvešku

Hrvatski rukometaši osigurali su sjajnom četvrtfinalnom pobjedom nad Španjolskom u Montpellieru prolaz u polufinale s Norveškom. Danas poslijepodne doputovali su u Pariz nakon podužeg putovanja vlakom.

Ubrzo po dolasku reprezentacija se zaputila u Accor Hotels Arenu, gdje su se igrači družili s novinarima.

Junaci pobjede nad Španjolskom Marko Mamić i Ivan Stevanović bili su najzanimljiviji sedmoj sili.

Dojmovi su se možda malo slegli jutros, ali naravno da smo zadovoljni jer se nalazimo u Parizu. Probat ćemo se danas odmoriti i večeras počinje priprema za Norvežane bez obzira što smo igrali s njima tri utakmice u zadnjih godinu dana, rekao je Stevanović, a prenosi službeni portal Hrvatskog rukometnog saveza.

O polufinalu s Norveškom još je rekao: Mislim da ćemo se pripremiti isto kao i za svaku drugu utakmicu. Poznajemo se jako dobro, oni su zapravo potpuno ista momčad kao i što su bili lani. Mislim da će utakmica biti izuzetno teška, a šanse su mislim 50:50.

S devet golova naš najbolji strijelac protiv Furije Marko Mamić kaže: Norvežani su dobra ekipa, možda još bolja nego prije i bit će zanimljivo. Morat ćemo pratiti njihov visok tempo jer ako nećemo, onda ćemo izgubiti. Dat ćemo sve od sebe da ih trkački možda i prestignemo.

Stevanović je komentirao i drugi polufinale, u kojem igraju domaćin Francuska i Slovenija: Drugi polufinalni par je isto zanimljiv. Vidjet ćemo što će Slovenci izmisliti, ali dao bih ipak malu prednost Francusko jer ipak igraju kući. Vidjet ćemo, bit će zanimljiva utakmica.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u