Rijeka ostala bez trenera

Objavljeno 22.09.2019 - SportVijesti

Rijeka ostala bez trenera

Igor Bišćan više nije trener Rijeke. Bišćan je nakon utakmice protiv Istre 1961 zahvalio na suradnji i podnio ostavku na mjesto trenera riječkog prvoligaša.

– Hvala svima koji su vjerovali u nas. Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću na povjerenju. Hvala suradnicima i igračima, želim klubu svu sreću i da dovedu nekog kome je stalo do kluba koliko je i meni bilo stalo, rekao je Igor Bišćan na oproštaju.

– Ovo je bila moja zadnja utakmica na klupi Rijeke. U jednom trenutku čovjek se zasiti i shvati da sreću treba potražiti drugdje, izjavio je Bišćan na konferenciji za medije nakon dvoboja s Istrom 1961 u kojemu je Rijeka slavila 3:0.

Bišćan je klupu Rijeke preuzeo u listopadu 2018. nakon što je klupu riječkog prvoligaša napustio Matjaž Kek koji je ostvario povijesne uspjehe s Rijekom.

Bišćan je također ostavio dubok trag u kratko vrijeme, osvojivši drugo mjesto u prvenstvu Hrvatske i na kraju u finalu Kupa Hrvatske svladao favorizirani Dinamo i donio novi trofej u Rijeku. Na klupi Rijeke Igor Bišćan je u 43 utakmice upisao 26 pobjeda, osam remija i devet poraza.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u