Riječki hitmejker napisao je ljetni hit Anezi

Objavljeno 07.07.2020 - IzdvojenoZabava

Riječki hitmejker napisao je ljetni hit Anezi

„Opa E“ je deseti Anezin singl, a prvi u suradnji s poznatim riječkim autorom Robertom Pilepićem, inače autorom hitova `Morski vuk` od Olivera i Tonija, `Kada žene tulumare` od Joleta, `Ja ne gren` i `Niš mi se ne da` od Vitasovića, `Ili ona ili ja` od Rozge, itd. Pilepić za „Opa E“ potpisuje glazbu i tekst. Prvi put Anezi surađuje i s Rolandom Budinom, poznatijim kao Mental Blue, koji potpisuje aranžman i produkciju. Ovim singlom, uz akustične art projekte, Anezi nastavlja i plesne showbiz projekte, ali ovaj put s dozom humora i razbibrige, što smatra dobrim nakon tmurnog razdoblja koje je iza nas.

 

Anezi sada iza sebe ima deset original singlova, još pet akustičnih singlova tih original verzija i jedan duet singl s festivala „Melodije Istre i Kvarnera“ iz 2016. god. Polako joj se javlja želja sve to objediniti u prvi album u neko dogledno i prikladno vrijeme, pod svojom izdavačkom kućom Menart.

 

U spotu se pojavljuje Anezin alter-ego, plavuša Pipi

 

Kada joj je Robert Pilepić poslao pjesmu, nakon slušanja Anezi je rekla: „Simpatično i nasmijalo me, a sad još samo da osmislim dobar spot.“.

 

Prošli spot za „Radoznala budalo“ bio je produkcijski najzahtjevniji, ali ovaj za „Opa E“ je bio organizacijski najzahtjevniji do sada jer je sniman u tri grada (Vrsar, Funtana i Split), na četiri lokacije i s preko dvadeset ljudi koji se pojavljuju u spotu. Uz glumca u garaži, bilo je šesnaest statista na plaži i još četri plesačice u plesnom studiju. Ovim spotom se po osmi put nastavila suradnja s renomiranim redateljem Dariom Radusinom, a i po drugi put s plesačem Lucianom Plazibatom, koji se ovaj put pojavio u ulozi plesnog koreografa za scene s plesačicama.

 

Možda najzanimljiviji dio oko spota je što se u njemu pojavljuje Anezin alter-ego, plavuša Pipi. Za nju Anezi kaže: „Ruku na srce, plavuša Pipi nije prepametna. Zgođušna je sama po sebi, a uvijek dostojanstvena, pa nema potrebu biti `sexy animatorica`. Po prirodi je koketa, međutim uvijek je vjerna kao pas onome koga izabere za svoga muškarca. Ovo zadnje nam je zajedničko.“

 

 

Pogledajte:

https://www.youtube.com/watch?v=ivx1MPPwljY

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u