Ri Dance će plesnim pokretima posjetitelje Trsatske Gradine odvesti u svijet mašte

Objavljeno 10.07.2018 - Zabava

Ri Dance će plesnim pokretima posjetitelje Trsatske Gradine odvesti u svijet mašte

Neka Vas zavojita cesta znatiželje dovede pred otvorena vrata neobičnog ali toplog doma.

Tamo je kišobran stvoren za let, a čarobna prašina obasjava davno izgubljeno blago.

Dodirom svjetiljke želja budi se sjenka vječnog djetinjstva koja neustrašivo putuje dalekim prostranstvima.
Iz šešira domaćina izlit će se zaustavljeno vrijeme koje ćemo zajedno do zadnje kapi ispiti.

Odvažite se ući…
Tamo Vas čeka i Vaša šalica čaja.

Još jedna u nizu tematsko – konceptualnih manifestacija Ljeta na Gradini je Gradina Dance Art – manifestacija koja se temelji na plesnom pokretu namijenjenom jedinstvenom prostoru srednjovjekovnog kaštela. Plesačice skupine Ri Dance posjetiteljima će prikazati umjetnost pokreta te scenskim elementima stvoriti neponovljiv ugođaj protkan maštovitim plesnim koracima.

U četvrtak, 12. srpnja, više od 50 izvođača poziva posjetitelje na „Čajanku kod Šeširdžije“ kada će svojom energijom i skladom plesnih pokreta posjetitelje uvesti u svijet plesa i mašte te ovu ljetnu noć pretvoriti u neponovljiv doživljaj u kojem se sljubljuju ljepota pokreta, bogatstvo arhitekture te doživljaj glazbe. U glazbenom dijelu nastupat će sedmoro pjevača koji su inače članovi Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan, a ovogodišnju izvedbu obogatit će najmlađe plesačice skupine Ri Dance.

Umjetnički tim čine Dolores Bugarin, Martina Laginja, Suzana Novaković, Pavla Pinezić, Andrea Šikljan, Larisa Štefančić i Hela Žuljević.

Ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h, a manifestacija započinje u 21.30 h. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u