Rezultati natjecanja Havana Rookie Challenge

Objavio Kigo 17.03.2017

Sinoć su u centru grada letjele boce i čaše! Naravno, govorimo o natjecanju barmena koje se održalo u novootvorenom FactoRI baru (ex Garibaldi).
Ovim putem želimo se zahvaliti svim gostima, prijateljima, natjecateljima i sudcima, ali i svima ostalima koji su nam pomogli da ova noć bude nezaboravna. Hvala medijskim predstavnicima što su proširili dobar glas i pridružili nam se u tolikom broju.
A sada bi bilo u redu da kažemo i što se zapravo događalo…. Ovo je natjecanje koje je okupilo 20 barmena početnika iz cijele Hrvatske. Na ovaj način htjeli smo im pružiti priliku da pokažu sve što su naučili ali i da ih ohrabrimo da se nastave baviti ovom specifičnom strukom. Znate kako kažu, da je barmen biti lako, barmen bi bio svatko…. bilo im je sve, samo ne lagano. Nervoza se osjećala s ulaza, ali uspjeli su to prebroditi i nastupiti pred Riječkom publikom koja ih je bodrila za sve izvrsne trikove i sve pogreške….
Nakon dugog vijećanja i zbrajanja, sudci su konačno objavili pobjednike ovog nesvakidašnjeg natjecanja – čestitamo na prvom mjestu našem dragom i izvrsnom Juraju Krušlinu. Na drugom mjestu našao se Arman Peran dok je izvrsno 3. Mjesto zauzeo odličan Luka Jakšić.

Havana Rookie Challenge 2017-002
Osim nagrada po mjestima, jednostavno smo morali dodijeliti i nagradu za najbolji show iza šanka koju je osvojila Borislava Orozović.
Proglašenje je bilo šećer na kraju natjecanja i početak još bolje zabave na kojoj su se svi gosti, barmeni i organizatori zabavili i proslavili do ranih jutarnjih sati u prekrasnom ambijentu FaktoRI bara!

Havana Rookie Challenge 2017
Nadamo se da ste uživali i da ćete nam se pridružiti i sljedeći put!
Hvala našim dragim sponzorima što su nam pružili podršku – Havana Club-a, ODK, Three Cents pića, Scorpio ugostiteljska oprema, Totalni FM Rijeka koji je proširio dobar glas o natjecaju, Pizzerija Maslina koja se pobrinula da barmeni ne budu gladni, i svim drugim sponzorima.

Barmen.hr

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189