Redoslijed predstavljanja predsjedničkih kandidata u posebnim emisijama HRT-a

Objavljeno 07.12.2019 - Vijesti

Redoslijed predstavljanja predsjedničkih kandidata u posebnim emisijama HRT-a

Sukladno “Programskim pravilima HRT-a za praćenje izbora za Predsjednika Republike”, ždrijebom je određen redoslijed predstavljanja kandidata u posebnim emisijama HRT-a.

Predstavljanja počinju u ponedjeljak, 9. prosinca. Na četvrtom programu Hrvatske televizije od 8:15 do 8:45 mogućnost da se predstavi dobila je nezavisna kandidatkinja Dalija Orešković, a od 9:15 do 9:45 nezavisni kandidat Miroslav Škoro.

Istog dana u ponedjeljak, od 7:30 do 8:00 sati na 1. programu Hrvatskog radija pravo na predstavljanje ima kandidat Hrvatske stranke svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca Nedjeljko Babić.

Kada ostali kandidati mogu ostvariti svoje pravo na predstavljanje možete pogledati u nastavku teksta te na teletekstu, stranica 617.

Molimo kandidate da svoj dolazak potvrde što ranije na adresu elektronske pošte izbori@hrt.hr .

Kandidati trebaju doći na Mramornu portu HRT-a, Prisavlje 3, Zagreb, najkasnije 15 minuta prije emitiranja emisije.

Ako se kandidati ne pojave u zakazanom terminu, smatrat će se da su odustali od predstavljanja.

Kandidati moraju biti prikladno odjeveni i smiju nositi samo bedževe ili značke svojih političkih stranaka ili koalicija, odnosno obilježja u skladu s pozitivnim zakonskim propisima RH.

Molimo Izborne stožere kandidata da najave predizbornih skupova i aktivnosti šalju isključivo na adresu elektronske pošte izbori@hrt.hr .

Za sve dodatne informacije možete od 8 do 16 sati kontaktirati Izborni stožer HRT-a, na broj telefona 01 634 2070.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u