Rasprodane ulaznice za dvoboj sa Srbijom

Objavljeno 21.02.2013 - Sport

Rasprodane ulaznice za dvoboj sa Srbijom

Hrvatski nogometni savez na službenim je Facebook stranicama objavio kako su sve ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Srbije – rasprodane! ‘Svima koji su uspjeli doći do ulaznice želimo da dođu na Maksimir i navijaju za hrvatske reprezentativce, a onima koji nisu bili te sreće da dođu u fan zone na trgovima velikih hrvatskih gradova gdje će se organizirati gledanje susreta na velikom platnu’, poručio je HNS.

Podsjetimo, u 9 sati na 24 prodajna mjesta diljem Hrvatske te na internetu počela je prodaja ulaznica za dvoboj sa Srbijom u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, koji će se 22. ožujka igrati na Maksimiru u Zagrebu.

Za utakmicu Hrvatska – Srbija ukupno je tiskano 35.000 ulaznica, a u slobodnu prodaju pušteno je oko 24.000 ulaznica. Jedna osoba mogla je kupiti najviše četiri ulaznice, a prilikom kupnje morala je predočiti osobni identifikacijski dokument izdan u Hrvatskoj. Cijene ulaznica su za tribinu sjever gore 50 kuna, tribinu jug 60 kuna, tribinu sjever dolje 70 kuna, tribinu zapad gore i tribinu istok po 120 kuna te tribinu zapad dolje 250 kuna.

Redovi navijača koji su se željeli domoći toga dragocjenog papirića počeli su se formirati i desetak sati ranije. Tako je na prodajnom mjestu u pothodniku zagrebačkog Glavnog kolodvora oko ponoći bilo 200-tinjak navijača koji su pjesmom kratili vrijeme do otvaranja blagajne. Od ranog jutra stranicu HNS-a i portala za kupovinu ulaznica navijači su opsjedali tisućama zahtjeva te im je pristup bio otežan. Samo rijetki sretnici uspjeli su se probiti do zagušene službene stranice. Iz HNS-a su se na službenoj stranici ispričali svima koji su doživjeli probleme kupujući ulaznice on-line.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u