Ramljak djeluje više kao klošar nego kao povjerenik Vlade!

Objavljeno 12.05.2017 - GospodarstvoIzdvojeno

Ramljak djeluje više kao klošar nego kao povjerenik Vlade!

Ante Ramljak na neverbalnok komunikaciji djeluje više kao netko tko radi kao voditelj neke birtije (poluklošar), a ne kao vladin povjerenik.

Čak u prvih 30 dana Ramljak nije ovladao strukturom duga te govori vrlo okvirno i uopćeno o stanju duga u Agrokoru.

Čak ga u više navrata novinari ispravljaju u onome što istražuje revizorska kuća no i istrage DORHa.

Ramljak misli da je Vlada odobrila 5 milijuna kuna za svrhu otkrivanja možebitnog kriminala u Agrokoru, no Ramljak sa svim svojim znanjem i iskustvom nema pojma jesu li Todorići ukrali novac iz Agrokora ili ne!

Ramljak ne može ništa kazati o uljepšavanju financijskih izvješća i ne zna tko ih je radio, makar svaka čistačica to u Agrokoru zna.

Izvanredna vladina uprava je pogriješila u vođenju Agrokora jer i nakon 4 tjedna nove uprave, Konzumove trgovine su sa sve manje proizvoda.

Ramljak ne bi sada špekulirao s informacijama tko je i kako izvlačio novce iz Agrokora, što samo znači da nekoga štiti, a svi znamo i koga.

Ramljak svaki odgovor počinje s rečenicom, “pa gledajte” što je temeljni prikaz da Ramljak još ne vlada s osnovnim informacijama oko Agrokora što je nevjerojatno jer je već mjesec dana u Agrokoru.

Todorića nije nikada niti nazvao da ga pita za bilo kakvu informaciju što je nevjerojatno.

Ramljak špekulira i s novinarima pa tako na konferencijama za medije je nejasan i nemjerljiv i novinari često puta ne znaju što trebaju napisati kako bi točno informirali javnost.

Ramljaku je 100, 200 ili 500 milijuna kuna novih kredita za Agrokor potpuno sve isto.

Površnost, šarlatanstvo i klošarstvo je temeljni utisak gledatelja kad gleda izjave Ramljaka i nikome nije jasno kako je Plenković dao upravio Ramljaku, ali i Mariću puno povjerenje za cijeli ovaj slučaj Agrokora.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u