Putokazi imaju novi singl i video, a sve to s novog, već 14. studijskog albuma MEANDRI.

Objavljeno 04.06.2020 - Zabava

Putokazi imaju novi singl i video, a sve to s novog, već 14. studijskog albuma MEANDRI.

Nakon inspirativnog singla “TanTanatos”, kojim je otvoreno predstavljanje novog, 14. po redu albuma “Meandri”, Putokazi nam predstavljaju novi singl. Kao druga ‘postaja’ budućeg filmskog omnibusa, singl ‘Imam nekog koga nemam’ introspektivno je poniranje u srž spoznaje koja ne zaobilazi nikoga od nas. Doista, ne postoji nitko tko nije nekoga ‘izgubio’, bilo to u fizičkom ili čuvstvenom svijetu.

I svatko se od nas nosi drukčije s tim gubicima. Netko se utapa u vlastitim suzama, ‘hraneći’ se svojom boli kao utjehom pred sveopćom prazninom, drugi ‘isušenih očiju’ bol uranjaju u unutarnji svijet utihnut šutnjom. Stoga se i druga ‘tema’ s novog albuma, uklapa u simboličku poveznicu oštrih skretanja na ubrzanom tijeku životne rijeke.

Svi smo uronjeni u ‘veliku vodu’ u pokretu, koja ‘meandrira’ životnim zavojima na kojima protječemo ‘puneći’ vrijeme naše fizičke pojavnosti. Autorica spota je umjetnica Gea Rajić, uz mentorstvo Sanjina Stanića. U videu koji je sniman na lokacijama središnje Istre u ‘doba’ pandemije virusom korone, glumila je Antonela Brenko.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u