Puna Tvornica i oduševljenje u publici

Objavljeno 27.03.2017 - Zabava

Puna Tvornica i oduševljenje u publici

Protekle subote Tvornicu kulture ispunile su pozitivne vibracije razgaljenih fanova BOE, benda koji je pokazao da je nakon gotovo četiri desetljeća djelovanja te 35 diskografskih godina itekako vitalan i u odličnoj glazbenoj formi.

Od moćnog uvoda u cijeli show koji je pratilo nekoliko kamera za live prijenos u najsuvremenijoj 4K tehnologiji pa preko bezvremenskih hitova kao što su „Stup od soli“, „Ljudožder“, „Tako lijepa“, „Milion“, „Za vezu je potrebno dvoje“ „Svi tvoji poljupci“, sve do pjesama novijih datuma kao što su „Sve što imamo“, „Kao nekad“ i „Dok glazba traje“, BOA je držala nezaustavljiv tempo na gotovo dvosatnom koncertu.

Uz spomenute pjesme, Boa je odlično izvela i pjesme “Kao mir” i “Pravda” koje je u originalu frontmen benda Mladen Puljiz otpjevao s Josipom Lisac, koju je u ovom slučaju dostojno zamijenila novija članica benda, energična Petra Oreč.

Da je cijeli bend funkcionirao savršeno, potvrđuje i Ivan Miočić u izvješću za portal muzika.hr, koji piše:

„Relativno pomlađena postava, na čelu sa starom gardom predvođenom Mladenom Puljizom i Slavkom Remenarićem, zvučala je uigrano i svježe. Uz nevjerojatno dobru ritam sekciju Zvonimira Bučevića i Dražena Scholza, popriličan doprinos cjelokupnoj svirci dali su prstolomni klavijaturist Ivan Čačić te izvrsna vokalistica Petra Oreč. Iza odličnog koncerta stajala je tako postava kojoj na trenutnoj domaćoj pop-rock sceni nema premca“.

publika_158d8dcc5a9177

Bila je ovo večer za pamćenje koja nas je odvela u zlatne 80-e godine, jedno od najplodnijih glazbenih razdoblja na ovim prostorima, ali i pokazala da BOA ne prestaje sve dok glazba traje i zvuči ovako dobro. Prepoznala je to i brojna publika koja je ispunila Tvornicu te ovacijama pozdravljala bend koji je čak tri puta dolazio na bis.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u