Prvi puta u jednoj emisiji predstavljeni najveći problemi Rijeke

Objavljeno 07.09.2019 - Vijesti

Prvi puta u jednoj emisiji predstavljeni najveći problemi Rijeke

Riječki gradski vijećnik Hrvoje Burić gostovao je u poznatoj TV emisiji Bujica koja se prati po cijeloj Hrvatskoj ali i u inozemstvu.

U emisiji su po prvi puta spomenuti neki problemi koje ime Rijeka s SDPovim vodstvom i s političkim strankama koje ih podržavaju.

Mito , korupcija, prezaduživanje i rastrošnost u slučajevima broda Galeb, HNK Rijeka, muzeji potpuno su normalni oblici ponašanja Vojka Obersnela i njegovih pijuna.

U Emisiji se posebno skrenula pozornost na lažno optuživanje Škalamere za tobožni napad na Srbina HDZovca, otkrila se sprega dijela riječkih medija i komunistička vlasti, ukazalo se na sramotnu politiku PGSa i njihovog kontraverznog političara Nikole Ivaniša koji umjesto da je pohvalio Armadu i hrvatske branitelje jer su stali na stranu istine, on ih je omalovažio i prozvao politikantima.

U emisiji su se pokazivali dijelovi bloga vjeroučitelja Marina Miletića koji je u svojem zanimljivom stilu ukazao na nepravdu koja se događa u Rijeci nad normalnim ljudima koji vole svoju državu i koji se bore za istinu.

U emisiji se moglo vidjeti dosta problema koje stvaraju SDPovi političari sa svojim sateletima, no nažalost nije se spomenula i rak rana Rijeke , a to je potpuno razvaljeno i devastirano riječko priobalje.

U navedenoj emisiji se jako dobro razotkrila sprega HDZa i SDPa u svim problemimam koje muče Riječane, pa tako HDZovka Kolinda Grabar Kitarović nikada ne reagira na stvarne probleme Rijeke, kao ni Plenkovićeva vlada koja podržava EPK, Galeb ali i Obersnelovu politiku prema kulturi, uređivanju grada, transparentnosti poslovanja.

Cijelu izrazito zanimljivu emisiju Bujica možete pogledati ovdje:

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u