Prvi bistro za bebe u Beču

Objavio Kigo 16.03.2017

Novi bečki bistro nudi samo najbolje za najmlađe – sezonsku, regionalnu i nezačinjenu hranu.

Mnogi liječnici i zdravstvene organizacije savjetuju da se bebama tek nakon navršene godine života treba uvesti hrana u kojoj su zastupljeni sol i industrijski prerađeni šećer. Upravo iz tog razloga roditeljima s bebom mlađom od 12 mjeseci posjet restoranu često i nije baš tako jednostavan.

No ne ako živite ili ste u posjetu Beču. Tamo je naime nedavno otvoren prvi bistro za bebe. Mlade obitelji tako od sada mogu uživati u izlasku, ne razmišljajući o tome šta će prethodno napraviti za bebu i ponijeti sa sobom.

Bistro “FreshBaby & Family” u Billrothstraße 18/8 prvi je bistro u Beču koji poslužuje hranu za bebe. U ponudi raznolikog menija novog bistroa nalazi se regionalna i sezonska hrana koja nije začinjena. Odrasli i starija djeca također mogu naručiti ista jela iz ponude, ali začinjena.

Komentari

komentar

Anketa

Kome biste dali svoj glas na izborima za gradonačelnika Rijeke?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.
Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189