Prvi bistro za bebe u Beču

Objavio Kigo 16.03.2017

Novi bečki bistro nudi samo najbolje za najmlađe – sezonsku, regionalnu i nezačinjenu hranu.

Mnogi liječnici i zdravstvene organizacije savjetuju da se bebama tek nakon navršene godine života treba uvesti hrana u kojoj su zastupljeni sol i industrijski prerađeni šećer. Upravo iz tog razloga roditeljima s bebom mlađom od 12 mjeseci posjet restoranu često i nije baš tako jednostavan.

No ne ako živite ili ste u posjetu Beču. Tamo je naime nedavno otvoren prvi bistro za bebe. Mlade obitelji tako od sada mogu uživati u izlasku, ne razmišljajući o tome šta će prethodno napraviti za bebu i ponijeti sa sobom.

Bistro “FreshBaby & Family” u Billrothstraße 18/8 prvi je bistro u Beču koji poslužuje hranu za bebe. U ponudi raznolikog menija novog bistroa nalazi se regionalna i sezonska hrana koja nije začinjena. Odrasli i starija djeca također mogu naručiti ista jela iz ponude, ali začinjena.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189