PROSLAVITE DAN ŽENA U GERVAISU UZ TONYJA CETINSKOG

Objavljeno 10.02.2020 - Zabava

PROSLAVITE DAN ŽENA U GERVAISU UZ TONYJA CETINSKOG

Rezervirajte 8. ožujak za ekskluzivnu večer s Tonyjem Cetinskim! Osim prigodnog koncerta, program povodom Dana žena uključuje druženje s pjevačem uz degustaciju jela i pića.

Organizacija intimnijih koncertnih nastupa uz druženje s glazbenom zvijezdom pred odabranom publikom rijetkost je u Hrvatskoj, a Festival Opatija nudi prvi ovogodišnji program takve vrste.
Posjetitelji će imati priliku i osobno porazgovarati i fotografirati se s omiljenim pjevačem. U glazbenom dijelu programa, Tony će održati intimni koncert uz klavirsku pratnju gdje će izvoditi pjesme prema željama publike. Ugodno druženje s popularnim pjevačem nastavit će se u foajeu centra Gervais uz degustacijski catering i vrsna istarska vina.

Cijena ulaznice iznosi 140,00 kuna, a mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike je 120,00 kn, a popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija.
Napomena: Zbog specifičnosti programa, ulaznice je moguće kupiti isključivo u pretprodaji. Na dan događanja, ulaznice se neće prodavati na blagajni centra Gervais. Dodatna ponuda pića na šanku nije uračunata u cijenu.

Autor: Petra Borovac

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u