Promotivne cijene za NP Brijuni!

Objavljeno 13.09.2020 - Turizam

Promotivne cijene za NP Brijuni!

Svim zainteresiranim posjetiteljima Nacionalni park Brijuni u rujnu otvara vrata po promotivnim cijenama, a izlet među ostalim uključuje prijevoz brodom, vožnju turističkim vlakom i pratnju stručnog vodiča, priopćeno je u petak iz tog parka.

Tako će se tijekom rujna na izlet na Veliki Brijun po promotivnoj cijeni od 115 kuna za odrasle i 57,50 kuna za djecu u dobi od četiri do 14 godina moći svakog dana s polaskom broda iz Fažane u 10, 11,30 i 13,30 sati.

– Izlet na Veliki Brijun uz pratnju stručnog vodiča uključuje prijevoz brodom od Fažane do otoka i natrag, obilazak otoka turističkim vlakom te razgledavanje Prirodoslovne zbirke, fotografske izložbe ‘Tito na Brijunima’ i izložbe ‘Iz sjećanja starog Austrijanca’, te Kochove staze, Brijunskoga mediteranskog vrta i crkve sv. Germana iz 15. stoljeća s izložbom kopija fresaka i glagoljskih pisanih spomenika, navode iz Nacionalnog parka Brijuna i dodaju kako posjetitelji mogu i samostalno obilaziti otok uz aplikaciju “Brijuni Pocket Guide”, dostupnu za preuzimanje na Android i iPhone uređajima.

U aplikaciji su, među ostalim, mnoge informacije o atrakcijama, smještaju, ugostiteljskoj ponudi i sportsko-rekreacijskih aktivnostima s galerijama fotografija i GPS oznakama lokacija.

Posebne vikend-programe pripremila je stručna služba Nacionalnog parka. tako je 19. i 20. rujna predviđeno druženje sa slonicom Lankom, a u Brijunskome mediteranskom vrtu 26. i 27. rujna održat će se edukativne šetnje s temom tajnog života bilja i kukaca.

Zbog epidemiološke situacije i covida-19, maske su obvezne u svim zatvorenim prostorijama Nacionalnog parka Brijuna.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u