Promjena radnog vremena i povratak dijela aktivnosti i programa PMR-a

Objavljeno 15.06.2020 - Kultura

Promjena radnog vremena i povratak dijela aktivnosti i programa PMR-a

Prirodoslovni muzej Rijeka priprema se u dogovoru s osnivačem, Primorsko-goranskom županijom, za povratak dijela aktivnosti i programa, pazeći na sigurnost posjetitelja i djelatnika, prateći sve upute mjerodavnih službi i smjernice Ministarstva kulture.
Od ponedjeljka, 15. lipnja 2020., Muzej (Lorenzov prolaz 1, Rijeka) započinje raditi prema uobičajenom radnom vremenu za posjetitelje te će tako od ponedjeljka do nedjelje biti otvoren od 9 do 20 sati, sa stankom za dezinfekciju radnim danom od 15 do 16 sati te vikendom od 13 do 14 sati. Kao i ranije, Muzej će biti zatvoren u vrijeme državnih praznika i blagdana.

Zbog specifičnog i relativno malenog prostora, stalne postave i izložbe Muzeja i dalje će istovremeno moći razgledavati najviše 5 posjetitelja zadržavajući se sat vremena u Muzeju.
Vođena stručna vodstva se još neće izvoditi, ali ćemo započeti s provođenjem manifestacija, te kulturnih i edukativnih programa.
Istraživanje stalnih postava i izložbi u Muzeju, kao i prisustvovanje programima odvijati će se u skladu sa s propisanim mjerama u uvjetima proglašene bolesti bolesti COVID-19, a koje se nalaze na mrežnoj stranici Muzeja www.prirodoslovni.com te vam ih dostavljamo u privitku ove pošte.

#odiupmr ili potraži #pmr u virtualnom svijetu, a posebno se zabavi i educiraj na Facebook stranici @Prirodoslovni.muzej.Rijeka!

Posjetiteljski centar Kulturne rute Putovima Frankopana u Kraljevici i dalje je otvoren za posjećivanje pod jednakim mjerama za sigurnost posjetitelja s radnim vremenom od utorka do subote od 10 do 18 sati i najviše dva posjetitelja istovremeno u prostoru Posjetiteljskog centra..

U Kaštelu Zrinskih u Brodu na Kupi nastavljaju se radovi na uređenju Interpretacijskog centra Putovima Frankopana Primorsko-goranske županije i novog Stalnog postava Muzeja Divljina s pogledom na more Muzeja, u sklopu projekta Kulturno-turistička ruta Putovima Frankopana.

Autor: Klara Bukovac

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u