Probudio se Zoran Milanović

Objavljeno 15.01.2015 - Vijesti

Probudio se Zoran Milanović

Predsjednik Vlade Zoran Milanović na početku je današnje sjednice Vlade predsjedniku Republike na odlasku Ivi Josipoviću izrazio Vladinu zahvalnost, a novoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović zaželio dobrodošlicu.

Bivšem predsjedniku Ivi Josipoviću koji je po mišljenju svih nas časno i na uzor obavljao dužnost predsjednika Republike Hrvatske još jednom izražavamo svoju zahvalnost, a novoj predsjednici želimo dobrodošlicu i s njom ćemo surađivati u okviru zakona, kao i do sada. Na tome smo striktni, tako funkcioniramo i tako će biti ubuduće, rekao je Milanović.

Dodao je kako je Vlada s bivšim predsjednikom surađivala jako dobro te rekao da vjeruje da će tako biti i ubuduće. Istaknuo je da kao predsjednik Vlade poziva i stoji na raspolaganju novoj predsjednici svakoga četvrtka, odmah nakon inauguracije, za razgovor i informaciju o tome što je Vlada radila u protekle tri godine i što će raditi u sljedećih godinu dana te po čemu smatra da je Vlada puno bolja od prethodne dvije.

Ali, tu se mišljenja uvijek mogu razilaziti. Mi imamo svoje argumente i otvoreni smo za razgovor, rekao je Milanović.

Što se tiče predsjedničine želje za preseljenjem rezidencije u Visoku ulicu u Zagrebu, rekao je da Vlada toj želji teško može ne udovoljiti. Što se nas tiče, ta selidba može započeti odmah iza inauguracije, praktički prvi dan. Ako je to u duhu štednje za koju se zalaže Vlada, tim bolje, rekao je Milanović.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u