PRIZNANJE : Ubijamo se, radimo i izmišljamo modele, ali nismo zadovoljni brzinom

Objavljeno 14.12.2013 - Vijesti

PRIZNANJE : Ubijamo se, radimo i izmišljamo modele, ali nismo zadovoljni brzinom

Ministar financija Slavko Linić izjavio je danas kako ne može biti zadovoljan jer u protekle dvije godine nema gospodarskog rasta, no dodao je kako će Vlada to promijeniti. Teško je i ići će teško, ali još dvije godine i uspjet ćemo to promijeniti, no mogli smo i trebali brže, rekao je Linić novinarima tijekom radnog sastanka vrha SDP-a u Tuheljskim Toplicama.

Evidentno je, ističe Linić, da su problemi nagomilani u gospodarskom sektoru u posljednjih 20 godina, a ne samo tijekom posljednjih pet ili šest godina teške gospodarske krize u svijetu, Europi i Hrvatskoj, i to treba riješiti. ‘Ubijamo se, radimo na tom poslu i izmišljamo modele kako to riješiti ali nismo zadovoljni brzinom, rekao je dodavši kako treba riješiti dubioze, zaposliti ljude, ponovno vratiti veću proizvodnju, veći izvoz i veću ponudu na domaćem tržištu. To je posao na kojem će Vlada raditi neprekidno’, obećao je.

Linić se nije htio osvrtati na kritike upućene sa HDZ-ovog gospodarskog foruma. Novinarima je tek rekao da je osobno razočaran te da se na to ne bi osvrtao. Evidentno je da ostaje vlada s daleko transparentnijim programom, svojim borbama i svojim novim programima u borbi za smanjenje deficita, borbi da dižemo gospodarski rast. Ostaje i da građani vide koliko će on biti efikasan u slijedeće dvije godine, poručio je.

Šokantno je priznanje SDPa da nemaju znanja da pokrenu gospodarstvo Hrvatske i još je smiješnije da Predsjednik države na ovu izjavu ne reagira.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u