Preminuo zadnji basist grupe 777

Objavljeno 12.08.2019 - IzdvojenoVijesti

Preminuo  zadnji basist grupe 777

Slavko Kesar – Braco preminuo je danas na Kastvu prerano u svojoj 61. godini života od posljedice teške bolesti s kojom se borio zadnjih pola godine.
Braco je bio odličan glazbenik, vrsni basist, dobar pjevač i osoba koja je voljela glazbu i gotovo sve vezano za struju i elektroniku, od TV aparata, do elektro automobila, kamera, reportažnih kola, miksera…
Rođeni Slavonac, kao vrlo mlad zaljubio se u Kvarner i ovdje je živio do kraja svoga života. Prvo se doselio na Lošinj gdje je bio dio stvaranja najboljih glazbenih bendova tog otoka, a u devedesetima se seli u Rijeku gdje ulazi u zadnji sastav jedne od najpoznatijih hrvatskih grupa 777.
U popularnim sedmicama svira do njihovog kraja, a kada je sastav prestao s postojanjem, Braco je postao šef tehnike RI TV-a, te je sa svojim znanjem napravio to da je RI TV imao najbolji ton i sliku od svih lokalnih televizija 2000 godine.
Nakon RI TV-a Slavko Kesar – Braco zajedno sa svojom suprugom Dalidom, pjevačicom grupe 777, ponovno pokreće privatni biznis i to prvu kabelsku televiziju na Kastvu KABEL KANAL, koja je danas postala okosnica vrhunskog TV i internet signala na Kastvu, u Opatiji, Bakru i Rijeci.
Braco je imao još mnoge planove, stvaranje jedne zabavno glazbene TV kuće u Opatiji, povratak Opatijskog festivala kao najvažnijeg festivala u Hrvatskoj. Braco se borio za urbanu glazbu,tehničku pristojnost, u eteru pa je odavno tražio od svih velikih TV kuća da moraju prijeći na HD emitiranje, kao Italija, Njemačka ili primjerica Slovenija.
S Bracom je bilo posebno zanimljivo gledati Doru, Porin ili primjerice San Remo, jer su njegovi komentari glazbe, voditelja, scenografije i prijenosa bili protkani znanjem i smislom za zabavni program na televizijama.
Braco je bio veliki prijatelj KIGO.hr-a i ovim putem cijela ekipa KIGO.hr ožalošćenoj obitelji, a posebno supruzi, kćeri i sinu, želi izraziti iskreno žaljenje za našim prijateljem kroz izraze sućuti.
Braco nam nedostje već danas i uvijek će biti dio nas i dio stvaranja bolje zabavno glazbene industrije Hrvatske.

Posljednji ispraćaj biti će 14. kolovoza u 15.00 na Kastvu.

Braco dragi , neka te anđeli čuvaju i vode kroz novi svijet…..

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u