Premijer Vlade ne poštuje državu Hrvatsku

Objavljeno 14.04.2015 - Vijesti

Premijer Vlade ne poštuje državu Hrvatsku

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović za danas je u Uredu predsjednice najavila sastanke sa stranačkim izaslanstvima SDP-a i HDZ-a na temu stanja u zemlji, no iz SDP-a su poručili kako se predsjednik SDP-a Zoran Milanović niti bilo tko drugi iz SDP-a neće odazvati tom sastanku jer ih Hrvatska kao  niti dobri odnosi s bilo kime ne zanimaju. SDP je oštro napao Kolindu Grabar Kitarović te su u više navrata kazali da je ona dio zloglasnog HDZa, te da neće nikada poštivati to što je upravo ona, ili bilo tko iz HDZa, postala predsjednica države. SDP mrzi HDZ, Karamarka, Kolindu i ostale te svoju netoleranciju spram demokracije ukazuju jasno i nedvojbeno. U SDPu drže da je komunistički jednopartijski sistem bio jedini koji je njima odgovarao i u sklopu kojeg bi se i danas odlično snalazili.

Za srijedu su pozvani čelnici HNS-a i HDSSB-a, potvrdio je glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić. Predsjednica Grabar-Kitarović je poziv Milanoviću uputila krajem prošlog tjedna, a u najavi njezinog Ureda stoji da je sastanak s izaslanstvom SDP-a predviđen za 9 sati.

Predsjednica nije željela komentirati neslužbenu informaciju da se premijer Milanović neće odazvati njezinu pozivu. Samo je kratko rekla da čeka da Milanović dođe na sastanak. A dajte mu šansu da dođe, da se urazumi, izjavila je.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je, pak, ranije najavio kako će s veseljem doći na sastanak s predsjednicom što je potpuno normalna reakcija. Karamarko se do sada odazvao svima na sastanak u svrhu suradnje i boljitka za Hrvatsku.

Bez suradnje nema demokracije. Tko ne želi suradnju, ne želi ni demokraciju!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u