Predstavljanje novog filmskog festivala Green Eye

Objavljeno 23.08.2017 - Kultura

Predstavljanje novog filmskog festivala Green Eye

Nakon iznimno bogatog ovogodišnjeg Krkinog kulturnog ljeta Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ od 1. do 3. rujna organizira prvi Green Eye festival pod sloganom Nature is watching you / Priroda te gleda kojim dodatno obogaćuje ljetnu kulturnu ponudu grada Šibenika.

Green Eye festival posvećen je temama zaštite okoliša i očuvanja prirode, odnosno biljnog i životinjskog svijeta. Glavni cilj festivala Green Eye je podizanje svijesti o snazi prirode i ekološkim izazovima s kojima se suočava naša civilizacija, a to su globalno zatopljenje, zagađenje okoliša i izumiranje ugroženih vrsta.

Uz predstavnike Nacionalnog parka „Krka“ i predstavnike Green Eye festivala bit će nazočne i brojne javne osobe, prijatelji Green Eye festivala.

Predstavljanje novog filmskog festivala Green Eye i festivalskog programa koje će se održati u petak, 25. kolovoza 2017. u 10 sati u Muzeju Grada Šibenika.

O novom filmskom festivalu Green Eye, koji je dio Krkinog kulturnog ljeta, i o programu festivala na konferenciji za medije govorit će:
• mr. sc. Krešimir Šakić, ravnatelj Javne ustanove „Nacionalni park Krka“
• Hrvoje Petek, umjetnički direktor festivala Green Eye

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u