Predstavljanje Baranje u Arheološkom muzeju u Zagrebu

Objavljeno 08.09.2016 - Kultura

Predstavljanje Baranje u Arheološkom muzeju u Zagrebu

9. rujna 2016. godine između 12 i 18 sati u Arheološkom muzeju u Zagrebu brojni će izlagači, proizvođači i OPG-evi s područja Baranje zajedno s gradonačelnikom grada Belog Manastira Ivanom Doboš, dogradonačelnikom Predragom Stojanovićem, te direktorom Turističke zajednice Baranje Matejem Perkušićem predstaviti Beli Manastir i Baranju.

U predstavljanju će svojim domaćim eko proizvodima sudjelovati OPG Bošnjak i udruga Sv. Križ iz Branjinog Vrha, a posjetiteljima će biti predstavljena vina vinara Josića iz Zmajevca, Kolara iz Suze, vinarije Svijetli dvori iz Karanca, Vinarije Pinkert (Suza), Kalazić (Batina), rakije iz Popovca OPG Milan Šarić te kulen OPG-a Pero Dobrovac (Kneževi vinogradi) i klaster baranjski kulin iz Jagodnjaka. Bit će i domaćeg sira, vegetarijanskog kulena, ali i domaćeg graha kojeg će pripremati Baranjska kuća iz Karanca. Nastupit će i jedina baranjska gajdašica Maja Kešić-Masle, a predstavit će se i OPG Horvat iz Duboševice.

Predstavit će se i mladi baranjski umjetnici, fotograf Gordan Trtanj, tvrtka za turističku djelatnost Privilegium d.o.o. te Biljana Smolčić, koja izrađuje unikatni nakit.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u