Pravi premijer bi već odavno znao što se događa s Agrokorom

Objavljeno 09.10.2017 - Vijesti

Pravi premijer bi već odavno znao što se događa s Agrokorom

Da Plenković nije pravi premijer pokazuje i slučaj Agrokor.

Pravi Premijer bi već odavno znao što se događa u Agrokoru, jasno bi se naveli krivci i isti bi bili procesuirani i u roku od godinu dana od početka afere krivci bi bili i osuđeni i zatvoreni.

Da je Plenković pravi premijer iskoristio bi informacije od ministra Marića da se stabilizira cijeli sustav i lakše bi došao do imena krivaca u slučaju Agrokor. Pravi premijer bi smijenio ministra jer u slučaju Agrokora Marić nije bio bez moralne odgovornosti. Pravi premijer bi objasnio Mariću da skidanje s mjesta ministra ne znači smrt, jer postoje i drugi ljudi u Hrvatskoj koji nisu ministri i živi su.

Pravi premijer bi pokrenuo cijeli niz aktivnosti protiv hrvatskog pravosuđa tj. protiv (ne)pravne agresije sudaca i odvjetnika na građane Hrvatske. Normalnim pravosuđem riješio bi se i slučaj Agrokor.

Pravom premijeru bi trebalo 15 dana za uspostavu povjerenstva sačinjenom od predstavnika svih parlamentarnih stranaka kako bi se spriječilo krivo i lažno tumačenje stanja i kako bi se nacionalnim zajedništvom došlo do najboljih rješenja.

Pravom premijeru ne bi se moglo dogoditi da preko noći istjera iz Hrvatske međunarodne konzultatnte koji su doista mogli pomoći Agrokoru, a postavi na čelo Agrokora nekoga poput Ante Ramljaka koji doista nema kompetencije niti znanja za stabiliziranjem Agrokora, a ponašanje mu je na razini birtijskog mangupa. Za njega je Ivaci Todorić pravi gospodin.

Pravi premijer ne bi nikada maknuo iz vlade MOST samo zato jer su oni tražili transparentnu politiku i ostavku ministra Marića jer su znali da i on snosi dio odgovornosti zbog slučaja Agrokor. Pravi premijer ne bi nikada zbog obrane laži doveo stabilnu koaliciju u pitanje i na taj način prevario vlastite birače.

Sada kad vidimo da nemamo pravog premijara, postavlja se jasno pitanje što dalje?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u