Poziv za „Sportsku Hrvatsku“ u 2020. otvoren još tjedan dana

Objavljeno 20.11.2019 - Zanimljivosti

Poziv za „Sportsku Hrvatsku“ u 2020. otvoren još tjedan dana

Hrvatska turistička zajednica objavila je Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta „Sportska Hrvatska“ za 2020. godinu. Poziv je otvoren do 25. studenoga 2019. godine, a HTZ putem ovog projekta u idućoj godini planira uspostaviti suradnju s organizatorima vrhunskih sportskih događanja u Hrvatskoj te vrhunskim hrvatskim sportašima u cilju dodatne promocije hrvatskog turizma na emitivnim tržištima.

„Riječ je o projektu kojeg smo vrlo uspješno proveli u 2019. godini tijekom koje smo podržali 14 vrhunskih sportskih događanja i manifestacija koje su bile snažan motiv dolaska u Hrvatsku. Također, kroz ovaj smo projekt ostvarili i izvrsnu suradnju s hrvatskim sportašima i sportskim kolektivima koji svojim rezultatima i nastupima doprinose promociji Hrvatske u svijetu. Siguran sam da će vrhunski sportski projekti i tijekom 2020. godine doprinijeti podizanju svijesti o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji raznovrsne turističke ponude“, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, nadodavši kako je Hrvatska u svjetskim okvirima najčešće prepoznata upravo po turizmu i sportu.

Prijaviti se mogu organizatori višednevnih vrhunskih sportskih međunarodnih natjecanja koji svojom međunarodnom prepoznatljivošću i ugledom mogu doprinijeti nacionalnoj promociji, kao i vrhunski hrvatski sportaši, osvajači odličja na europskim, svjetskim i olimpijskim natjecanjima, odnosno natjecatelji na značajnim međunarodnim sportskim natjecanjima.

Autor: Dario Trnka

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u