Povratak Dore u Opatiju razveselio turističke djelatnike

Objavljeno 20.12.2018 - IzdvojenoZabava

Povratak Dore u Opatiju razveselio turističke djelatnike

Izbor hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije, nakon osam godina, vraća se na male ekrane, ali i u Opatiju, gdje će se u izravnom prijenosu održati središnja festivalska večer. Povratak Dore ponajviše je razveselio turističke djelatnike.

Jedan od najvećih projekata Hrvatske televizije – Dora, vraća se u Opatiju. Opatijci tvrde da se vraća kući, jer Opatija je njezina kolijevka.
– Mislim da će sada konačno cjelokupno turističko gospodarstvo uvidjeti koji je benefit od dolaska ovakve jedne glazbene manifestacije i svi skupa moramo dat doprinos, gradit našu destinaciju i ja sam uvjeren da će onda Dora ostati i ubuduće u Opatiji, rekao je Ivo Dujmić, gradonačelnik Opatije.

– Smatramo da je dobro nastaviti s tom tradicijom i dobrom produkcijom. Zaista napravit jedan dobar sadržaj, koji će vjerujem, popuniti i hotele i dovesti u Opatiju najviše domaće goste, rekao je Ivan Sarajlić, opatijski hotelijer.

Dora je u veljači pa bi trebala iz zimskoga sna probuditi prvu damu hrvatskoga turizma.

– Siguran sam da će to za sve nas ugostitelje značiti puno u ovom dijelu posezone u zimi. Očekujemo veliku popunjenost i punu Opatiju nakon dugo godina, rekao je Davor Kapetanović, opatijski ugostitelj i hotelijer.

Turistički djelatnici trljaju ruke.
“Nama je drago da je grad Opatija uspio vratiti Doru Opatiji, a naravno s obzirom na termin održavanja manifestacije, a to je predsezona, da je to dobro i za cijelu turističku privredu, rekla je Suzi Petričić, direktorica TZ-a Opatija.

Ovoga puta Dora neće biti u slavnoj Kristalnoj dvorani, već u novoj, sportskoj. Dora se vraća i Opatijci vjeruju da zauvijek ostaje.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u