Posložite svoje prioritete za dobrobit vaše veze

Objavljeno 04.01.2017 - Ona&On

Posložite svoje prioritete za dobrobit vaše veze

Ako ste zaljubljeni i u sretnoj ste vezi, provjerite da niste malo zaboravili na sebe? Ovo su neke stvari kojih se nikada ne biste smjeli odreći bez obzira koliko volite svog partnera:

Druženje s prijateljima

Znamo da želite provoditi svaki slobodan trenutak s partnerom, ali to nije zdravo. Vaši prijatelji i prijateljice bile su tu i prije njega ili nje, zabava je bila odlična i on nikada neće moći da zamjeni prijatelje u vašem životu. Prema tome, nauči kako što pametnije organizirati vrijeme. Tako nećeš nikoga zanemariti.

Samostalno donošenje odluka

Naravno da vas je sada dvoje pa bi neke odluke definitivno morali donositi zajedno. Pritom mislimo na odluke koje se odnose na vaš odnos i vezu, a ne na smjer u kojem bi trebala ići vaša karijera ili kako bi se trebala oblačiti.

Vrijeme samo za tebe

To što ponekad ne želiš cijeli dan izaći iz kuće je sasvim normalno i on bi to trebao razumjeti. Isto tako trebali bi naći razumijevanja za njegove hobije i prijatelje. To se zove kompromis i on je jedan od temelja zdravih veza.

Radite sve kao i prije veze

To se odnosi na odlazak u teretanu, ako ste to činili prije, zatim kuhanje, čitanje knjiga, pisanje poezije i uopće sve ono što vas čini sretnima. On se zaljubio u vas kakvi vi zaista jeste i nije dobro ni za vas a ni za njega da se sada odreknete tih svojih malih zadovoljstava.

Nikad ne zaboravite na obitelj

Možda se vi volite neizmjerno puno, ali vaša obitelj bi opet trebala biti mjesto broj jedan. Roditelji, braća i sestre su ljudi koji u vašem životu moraju imati prioritet.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u