Posjetite sajam Dani ljepote!

Objavljeno 19.02.2013 - Zabava

Posjetite sajam Dani ljepote!

Zagrebački velesajam dugi niz godina poznat po jednom od najvećih sajmova u Hrvatskoj i široj regiji – Danima ljepote. U sklopu bogate tradicije ovog međunarodnog sajma, svake godine posjetitelje očekuju mnogobrojne zanimljivosti i prezentacije svjetskih hit proizvoda na tržištu – od dekorativne i preparativne kozmetike, wellnessa i fitnessa, uređenja noktiju, frizerskih trendova i modnih dodataka, pa sve do stručnih predavanja, kvalitetnih radionica i strukovnih natjecanja. Uvjerili smo se – pozitivna sinergija organizatora, suradnika i izlagača kreirala je ustinu zanimljive priče.

Trepavice, nokti, make up, frizure, kozmetika, wellness i fitness…na sajmu Dani ljepote doista nije zaboravljen nijedan beauty segment, a brojna stručna predavanja i natjecanja okupit će iskusne profesionalce, ali i strukovne škole, kao zalog za budućnost.

Kao hrvatska metropola i središte održavanja svih velikih međunarodnih sajmova, Zagreb je svakako mjesto koje privlači najveći broj izlagača i posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva.

Uz brojne popuste i promotivne akcije, te bogat nagradni fond za posjetitelje, nema sumnje kako je razloga za dolazak na sajam Dani ljepote bezbroj!

Važno je naglasiti kako je Zagrebački velesajam, kao organizator Dana ljepote, uložio velike napore kako bi sajam zadržao sjaj “zlatnih godina”.

Ne zaboravite – ovo je sajam koji će Vam izmamiti osmijeh jer žeđ za ljepotom nikad se ne može ugasiti!

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u