Polufinala na Poljudu i Maksimiru

Objavljeno 08.04.2015 - Sport

Polufinala na Poljudu i Maksimiru

Četiri dana nakon što su odmjerili snage u domaćem prvenstvu, slijede novi susreti Dinama i Rijeke te Hajduka i Splita. Ovog puta u prvim polufinalnim utakmicama Hrvatskoga nogometnog kupa.

Nakon Kantride, dvoboj na Maksimiru bit će drugi od tri ogleda između Rijeke i Dinama u mjesecu travnju. U subotnjem prvenstvenom ogledu na Kantridi utakmica je završila bez pobjednika (2:2).

Čeka nas prvo poluvrijeme polufinala Kupa protiv ekipe koja jako dobro igra na rezultat. Imaju kvalitetu, pokazali su to u subotu pa iako smo bili dobri moramo biti puno bolji nego na Kantridi da bi utakmica završila dobrim rezultatom za nas, rekao je trener Dinama Zoran Mamić uoči reprize prošlosezonskog finala Hrvatskoga kupa.

Trebamo se dovesti u situaciju da se polufinale odlučuje na Kantridi. Zadovoljan sam kako je ekipa reagirala kada smo primili gol u subotu. Nismo klonuli nego smo tek tada pokazali pravo lice, rekao je trener branitelja naslova Matjaž Kek pa dodao: Dinamo je favorit, ali ne pobjeđuju uvijek favoriti.

Split ponovno gostuje na Poljudu. U subotu je slavio 2:1, no treneri najavljuju da će ovo biti drukčiji dvoboj. Ovo je druga utakmica i drugo natjecanje i traži ozbiljan pristup. Zanima nas plasman u finale, idemo na prolazak, bilo kakav, rekao je trener Hajduka Stanko Poklepović.

Strateg Splita Zoran Vulić istaknuo je da je ambicija i njegove momčadi plasman u finale Hrvatskoga kupa. Na Poljudu želimo pozitivan rezultat koji bi nam davao šansu da u uzvratnoj utakmici na našem stadionu Park mladeži ostvarimo prolazak u finale Hrvatskog kupa, rekao je Vulić.

Susret na Poljudu počinje u 20 sati.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u