POGLED U PLAVO dolazi u Grad Jastrebarsko

Objavio Kigo 18.05.2017

Pogled u plavo poziva sve građane i građanke na besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom uz sigurnost instruktora ronjenja.

Prvi i jedini ronilački promotivni projekt Pogled u plavo koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja, edukaciju, ekologiju te podvodnu izložbu i nakon sedam godina neumornog rada na promociji Hrvatske kroz ronjenje, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti nastavlja sa svojim gostovanjima, ovaj put u Jastrebarskom.

U suradnji sa Ronilačkim klubom HRVI NEMO-ADRIATIC i Ronilačkim klubom AdriatiCro Jastrebarsko Pogled u plavo nastupiti će na Strossmayerovom trgu u središtu Jaske u petak 19. svibnja 2017. godine.

Svi posjetitelji imati će priliku upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja 19. svibnja 2017. god. u periodu od 17:00h do 21:00h.
Na svoj već prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar, instruktori ronjenja Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama zajedno s instruktorima i roniocima ronilačkog kluba HRVI NEMO-ADRIATIC i AdriatiCro Jastrebarsko biti će na raspolaganju svim građanima i građankama Jastrebarskog koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom, te uz osnovnu poduku iz ronjenja omogućiti im prvi zaron.
Kroz projekt Pogled u plavo posjetitelji imaju priliku na unutarnjim stranicama bazena roneći pogledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji sa Hrvatskom turističkom zajednicom.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189