Podravka i Lokomotiva u finalu Kupa

Objavljeno 10.05.2013 - Sport

Podravka i Lokomotiva u finalu Kupa

Rukometašice Podravke Vegeta i Lokomotive očekivano su se plasirale u finale Kupa. Podravka je bila bolja od Sesveta Agroproteinku pobijedivši ih s 30:22, dok su Zagrebčanke nadigrale rukometašice Podravke Lino s 44:22.

Sesvećanke su bolje ušle u susret, povele su s 3:0, no serijom od 7:0 Podravka preuzima vodstvo i kontrolu nad utakmicom.

Na poluvremenu je Podravka već imala šest golova prednosti. U drugom dijelu prednost je rasla i do 30:17. Sesvete su do kraja uspjele smanjiti na 30:22.

Najbolje kod Podravke bile su Sanja Damjanović s osam golova i vratarka Jelčić koja je uz 10 obrana skinula i pet sedmeraca. Kod Sesveta najefikasnija je bila Lana Franković s 8 golova, a istaknula se s 13 obrana i vratarka Marija Karaula.

Finale je u petak u 17.30, uz prijenos na Drugom programu HTV-a.

Osim finalne utakmice rukometašica, u petak su na rasporedu i polufinalni susreti Kupa za rukometaše u kojima će igrati Croatia osiguranje i Umag te Đakovo i Poreč.  Pobjednika Kupa u muškoj konkurenciji doznat ćemo u subotu. Prijenos muškog finala je od 18 sati na Drugom programu HTV-a.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u