Počeo najiščekivaniji turnir sezone !

Objavljeno 09.08.2018 - Sport

Počeo najiščekivaniji turnir sezone !

Ičići MASTERS 2018., u organizaciji Hrvatskog odbojkaških saveza i Kluba odbojke na pijesku Opatija, ove se godine može pohvaliti rekordnim brojem prijavljenih ekipa (20 muških i 20 ženskih), koji su za to imali prilike do 6.8. u 12 sati.

Za nagradni fond od 50.000 kuna u glavnom dijelu turnira igrat će 16 muških i 16 ženskih parova. Ičići MASTERS 2018. ujedno će biti četvrti turnir u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske te jedini kojeg krasi MASTERS titula. Nadali smo se prijavama iz cijele regije, no ovogodišnji broj prijavljenih i muških i ženskih parova premašio je sva naša očekivanja stoga smo broj ženskih ekipa s 12 povećali na 16. U glavnom dijelu turnira sudjelovat će najbolji hrvatski muški par, a stižu nam trenutno najjača tri para s muške slovenske scene odbojke na pijesku te također druga i treća najjača ekipa iz Srbije.

Jednaku dozu napetosti očekujemo i na ženskim utakmicama! Bit će ovo vrlo zanimljiv turnir, izjavio je Ivan Đorđević, sportski direktor Kluba odbojke na pijesku Opatija. Turnir će početi kvalifikacijama već sutra, u četvrtak s početkom u 16 sati, dok će glavni glavni dio turnira trajati od petka do nedjelje. Posljednji dan turnira rezerviran je za finalne mečeve te utakmice za treća mjesta koje će se igrati na glavnom terenu, a snimat će ih Arena Sport i Sportska televizija. Gledatelje, osim fantastičnih odbojkaških utakmica, očekuju bogate nagrade koje su osigurali brojni sponzori te ih ovom prilikom pozivamo da nam se pridruže i ove godine jer je ulaz na turnir za sve dane potpuno besplatan.
Sve informacije, novosti i zanimljivosti svakako pratite na društvenim mrežama Kluba odbojke na pijesku Opatija te na našoj novoj internetskoj stranici www.icicimasters.com na kojoj će se moći vidjeti rezultati na kraju svakog dana.

Na poveznici se nalazi popis prijavljenih ekipa, onih koji direktno ulaze u borbu za nagradni fond te onih koji će se u kvalifikacijama boriti za ulazak u glavni dio turnira.

Autor: Mia Tomić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u