Pobuna u HDZu!

Objavljeno 28.04.2017 - Vijesti

Pobuna u HDZu!

Današnjim danom počela je pobuna u HDZu! Sve više članova okreće leđa Plenkoviću koji se zaigrao nacionalnom sigurnošću radi jednog jedinog čovjeka.

HDZovci drže da je Plenković trebao skinuti Marića s mjesta ministra financija istog trenutka kad se Marić povukao iz donošenja najvažnijih odluka za Agrokor koji je postao pitanje od nacionalne sigurnosti države.

Ponovno okretanje leđa nacionalno svjesnom MOSTu neopisivo podsjeća na ludost Karamarka kada je isti srušio vlastitu Vladu i samoga sebe.

Plenković se poput Karamarka igra nacionalnom sigurnošću te je izazvao nacionalnu nestabilnost, ali i nestabilnost HDZa.

Micanje Hasanbegovića i Esih iz fokusa stranke, davanje mogućnost nepopularnom i prevrtljivom Prgometu da se natječe za gradonačelnika Zagreba, sada okretanje leđa MOSTu i ne snalažanje u EU birokratskim krugovima zbog kojeg je Hrvatska bila prometno blokirana,  ravno je nacionalnoj ugrozi Hrvatske.

Je li Plenković kapacitet za vođenje države i zna li on uopće kojoj stranci pripada i koje su temeljne vrijednosti te stranke?

Sve veći broj HDZovaca misli da je Plenković loše rješenje za HDZ i traže drugu mogućnosti.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u