Plenkoviću i Sanaderu puna usta antikorupcije!

Objavljeno 25.09.2020 - Vijesti

Plenkoviću i Sanaderu puna usta antikorupcije!

Neka institucije rade svoj posao, kažu antikoruptivni političari i pritom umiru od smijeha!

Plenković najavljuje borbu protiv korupcije, a ne želi dostaviti putne naloge iz naših veleposlanstava Antikorupcijskom vijeću! O kakvoj borbi protiv korupcije mi pričamo, kaže Nikola Grmoja, i u pravu je!

Procesi koji traju više od deset godina i koji odlaze u zastaru nisu nikakva poruka lopovima, a Vlada RH , HDZ i SDP definitivno nisu protiv korupcije koja je u Hrvatskoj premrežena na svim razinama.

Dok su naši kafići i ugostiteljski objekti zbog odluke Vladina Stožera bili zatvoreni, u Kovačevićevom Klubu, kao u kakvoj jazbini iz Alan Forda, okupljali su se ministri, državni tajnici, direktori javnih tvrtki, suci i državni odvjetnici. Dok je cijela Hrvatska bila u lockdownu, oni koji su nam ga nametnuli kršili su mjere, bančili, kartali i dijelili javni novac.
Iza šanka su imali čak i brojač novca koji je izbrojio milijune javnog novca dok su naši ugostiteljski objekti bili zatvoreni i bez prometa, a nakon što su otvoreni ponovno ih se zatvaralo zbog 10 kn viška u blagajni.
Ova sramotna epizoda s Klubom govori sve o Hrvatskoj.
Dragi ljudi, ovo gađenje koje osjećate ne smije vas natjerati da odustanete od Hrvatske nego da se zainatite i da im se suprostavite, govori nadalje Nikola Gmoja na svojoj Facebook stranici!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u