Platak: 130 kuna noćenje po osobi, odlična hrana!

Objavljeno 27.01.2021 - TurizamVijesti

Platak: 130 kuna noćenje po osobi, odlična hrana!

Korona vrijeme nam je ukazalo da se zimski praznici mogu provoditi i kod nas u Hrvatskoj. Naše najveće skijalište u Hrvatskoj, Platak ove godine ruši sve rekorde. Smještajni kapaciteti su puni, restorani rade odlično kao i sama skijaška staza.

Cijene su povoljne pa tako u Malome domu spavati možete za svega 130 kuna po osobi i u toj cijeni imate i doručak. Polupansion stoji 180 kuna. Parkiranje je besplatno, a u cijenu je uključen i stabilan internet WiFi.

U malom domu sve je još uvijek po starinski, pa se tako u restoran grije na drva u lijepom kaminu, a po sobama ima centralno grijanje također na drva pa rukovoditelj Malog doma se mora buditi i noću kako bi zagrijao Mali dom da gostima ne bude hladno.

Sobe jesu čiste, nisu luksuzne, no u krevetima se dobro spava jer su većinom novi madraci. Kupaone su također čiste i uredne te koriste se zajednički.

Ono što posebno veseli u Malom domu je izvanredna hrana. Od divljači do graha, jote, pohanaca, velikih porcija salate i juhe. MI smo imali priliku probati juhu od jelena i bila je odlična.

Od Malog doma do skijališta vodi prekrasna staza puna drveća okićenih snijegom i to samo na tri minute hoda.

Tko nije probao Mali dom neka proba , biti će to sigurno ugodno iskustvo!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u