Pet godina s Vama

Objavljeno 13.02.2015 - Vijesti

Pet godina s Vama

Pet godina je prošlo kao vjetar! Brzo i dinamično, te s puno različitih informacija i putovanja po cijeloj Europi.
U pet godina u Hrvatskoj se događalo svašta, ušli smo u EU, NATO, zatvorili smo bivšeg premijera i mnoge političare, došlo je dva puta do smjene vlasti na vrhu države, promijenili smo čak 3 predsjednika države.
Sagradili smo mnoge objekte, rive, brodove, automobile, jedrilice. Hrvatska je u pet godina živjela dinamično i brzo jednako kao i KIGO.hr.
Kada smo otvarali hrvatski dnevni portal KIGO.hr koji je trebao predstavljati uglavnom dinamiku i razvitak Hrvatske sa zastupljenošću crne kronike samo 1 posto, mnogu su nam predviđali zatvaranje za samo godinu dana.
No KIGO.hr je opstao do dan danas.

KIGO.hr je hrvatski dnevni portal koji je nastao prije pet godina, a KIGO znači KREATIVNO, INTELIGENTNO, GLOBALNO i ODRŽIVO. Sjedište KIGO.hr-a je u Rijeci, a redakcija se nalazi u robnoj kući RI na četvrtom katu. KIGO.hr je u pet godina rada napravio nešto malo manje od 20 000 vijesti, desetak TV emisija, stotinjak priloga i dvadesetak glazbenih uradaka. KIGO.hr je bio pokrovitelj mnogih važnih sportskih, glazbenih, zabavnih i kulturnih događanja.
Urednici KIGO.hr su praktički čitatelji i mladi novinari koji šalju svoje tekstove i fotografije iz cijele države, a udruga “Studio film” vješto kanalizira mlade novinare ka kreativnim vijestima u želji da budućnost novinarstva bude s naglaskom na afirmativne i stvarne vijesti i da se crna kronika svede na minimum.

Petu obljetnicu hrvatskog dnevnog portala KIGO.hr podržala i novoizabrana i najmlađa predsjednica države Hrvatske , gospođa Kolinda Grabar Kitarević koja je u svome pismu za KIGO.hr napisala;

Čestitam Vam petu godišnjicu rada vašega portala, i želim Vam i dalje uspješan rad u informiranju javnosti. Kao novoizabrana predsjednica zalagati ću se za poštivanje slobode medija i nemiješanja u uređivačku koncepciju. Želim vam da ostanete neovisni, kreativni i prepoznatljivi u javnosti.
Nadam se da ću Vas uskoro imati prilike i osobno posjetiti.

Iz redakcije KIGO.hr-a upućujemo zahvalu novoizabranoj predsjednici Hrvatske na podršci, te se pridružujemo još jednom svim čestitkama na dosadašnjim političkim dostignućima.

Petu obljetnicu su posebno poduprli i TZ Maloga Lošinja i TZ Kvarnera.

Organizatori KIGO.hr- a su osim domjenka pripremili i mali zabavni program, a brod Marina je domaćin po treći put.

Hvala svim čitateljima i suradnicima KIGO.hr za predivnih pet godina.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u