Pero Lučin novi ministar znanosti u Vladi HDZ-HNS?

Objavio Kigo 18.05.2017

Raspad koalicije HDZ-a i Mosta na nacionalnoj razini privremeno ‘zakrpan’ s nekoliko opozicijskih prebjega poput Marina Škibole iz Živog zida ili Tomislava Sauche iz SDP-a koji su podržali izbor HDZ-ovog predsjednika Sabora Gorana Jandrokovića.

Ipak, konačno rješenje ove priče očekuje se iza izbora, a sve su glasnije spekulacije da koaliciju dogovaraju HDZ i HNS s čime bi bila osigurana podrška Plenkovićevoj Vladi.

Rijekom je ovih dana prostrujila informacija da bi izgledan ministar znanosti u novoj Vladi bio bivši rektor riječkog sveučilišta Pero Lučin koji je na ovim izborima nositelj koalicijskih lista HNS-ARS-SDA za Gradsko vijeće Grada Rijeke i Skupštine PGŽ.

Koliko je informacija točna pokazat će vrijeme ali činjenica je da je Pero Lučin u Sanaderovo vrijeme koketirao s HDZ-om o čemu svjedoči i fotografija njega u prvom redu sa stranačkog skupa HDZ-a. Zbog toga je Lučin svojedobno odgovarao i na stranačkom sudu časti ali je slučaj ubrzo zataškan i spremljen u ladicu.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189