Pernar zabetonirao ŽIVI ZID

Objavljeno 30.04.2018 - IzdvojenoVijesti

Pernar zabetonirao ŽIVI ZID

Iako je ŽIVI ZID u zadnje vrijeme postao treća stranka u Hrvatskoj zahvaljujući zaštiti malog čovjeka od ovrha i javno prozivajući političare SDPa i HDZa za svoje djela i nedjela, Ivan Pernar je na prvoj konferenciji svoje stranke zabio odličan AUTO GOL!

Ivan Pernar je, između ostalog, u svom govoru pozvao na izlazak iz EU-a i približavanje Rusiji, Kini, Indiji i Južnoj Africi gdje radnici imaju najmanja prava i gdje se rad cijeni, poštuje i plaća najmanje.

Ovakav AUTO GOL nije dugo zabilježen u nekoj stranci, pa se ne zna da li je Ivana Pernara netko od velikih stranaka platio da govori takve gluposti ili on to doista želi staviti u program ŽIVOG ZIDA.

“Izlazak iz EU-a je uvjet bez kojeg se ne može biti slobodan. Ako oni traže sluge, u Živom zidu ih neće naći”, rekao je Pernar.

“Mi želimo da Hrvatska surađuje s brzorastućim zemljama. Kina, Indija, Rusija, Južna Afrika. Mi želimo slobodno društvo”, dodao je.

Pernar ne shvaća da Kina, Rusija, Indija i Južna Afrika nisu demokratska društva, a to znači da nisu niti slobodna.

Hrvatska je članica EU i NATOa no za sada nisu sve pozitivne vrijednosti ovih asocijacija zaživjele kod nas. Puna inplementacija jasnih standarda znači i micanje velikog broja ljudi iz pravosuđa i iz birokracije, a da bi se to izvelo građani moraju konačno poraziti SDP i HDZ na izborima. Građani su polagali nade u stabilnost i poštenje MOSTa i energiju i revolucionarizam ŽIVOG ZIDA, no isključivo kroz EU i NATO vrijednosti. Hrvati ne žele na istok i najava odlaska Hrvatske ka Rusiji su za Hrvate potpuno neprihvatljivi.

Pernar je na žalost uništio jednu ideju, ideju od koje su mnogi očekivali puno.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u