PARNI VALJAK 19.11.2016., Spaladium Arena, Split

Objavljeno 07.11.2016 - IzdvojenoZabava

PARNI VALJAK  19.11.2016., Spaladium Arena, Split

Parni valjak ima svako pravo na osmijeh i ne prestaju se smijati, a najnoviji razlog je ponovno prvo mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HRTop40.

Čini se kako svoju sreću ne mogu sakriti još od rasprodanog i po mnogima njihovog najboljeg koncerta u karijeri, koji se dogodio ovog ljeta u pulskoj Areni.
Koncert u Areni Pula bio je njihov prvi samostalni koncert u tom čarobnom prostoru, a zašto im je trebalo toliko dugo godina da nastupe u tom koncertu, pokazali su te večeri te opravdali status jednog od najvećih regionalnih grupa na ovim prostorima.

– U taj prostor se ulazi spreman i siguran da je ono što radiš, ono što publika voli i cijeni. Mi smo uvijek držali do naše publike, isto koliko i do naših pjesama. Kada smo osjetili da smo spremni za nastup u Areni Pula, u nju smo ušli sigurni i sretni i to su svi osjetili. S obzirom na našu povezanost sa Splitom i mnogobrojne nezaboravne koncerte koje smo održali u Splitu, odlučili smo da je druga stanica naše 2u1 turneje upravo Spaladium Arena. Ona zadovoljava tehničke zahtjeve naše produkcije koja će tjedan dana pripremati pozornicu i sve ostalo potrebno za show.- rekli su članovi Parnog valjka.

Parni valjak, spremniji no ikad, dolazi u Split, u Spaladium Arenu, 19.11.2016. !

Pojačani s gostima, saksofonistom Igorom Geržinom i Cordas Quartet, Parni valjak obećaje koncert o kojem će se, sigurni smo, još dugo dugo pričati.

Svakako budite dio ovog glazbeno – scenskog događaja i svoje ulaznice nabavite na vrijeme jer bliži se 19.11., dan druženja.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u