Palach Helloween Party

Objavljeno 08.10.2019 - Zabava

Palach Helloween Party

Najbolji Halloween party u gradu, 31.10.2019. tradicionalno će pretvoriti Palach u poprište iz noćnih mora i ponuditi posjetiteljima pakleno dobru zabavu.

Pozivaju se svi ljubitelji tulumarenja da 31.10.2019. se zapute u Palach te sudjeluju u još jednom velikom partyu povodom Noći Vještica.

Uz dekoriran prostor i ulaz od 13kn održat će se sada već dobro poznato natjecanje za Kraljicu Vriska i izbor najbolje maske. Sve ljubitelje žestoke zabave podgrijavat će zli i naopaki kokteli 666 i 999, a glazbena pozadina obuhvaćat će razuzdane i zločesto sexy hitove rock, disco, drum’n’bass, punk, ska, metal te ’80. i ’90. pop glazbe.

Ovu Noć Vještica svi putevi vode ravno u Pakao… pardon, u Palach.

Happy Halloween!

IZBOR ZA KRALJICU VRISKA I NAJBOLJU MASKU

Još jedno izdanje Kraljice Vriska poziva sve dame zavidnih i moćnih glasnica da kroz natjecanje vrištanja u mikrofon po uzoru na horror divu Jamie Lee Curtis smrznu kosti svim prisutnima.
Bogate nagrade očekuju i ljubitelje kostima i maski kroz još jedno natjecanje za najgoru masku i paklenu tematiku razuzdanih demona i vražica. Pobjednici ovih natjecanja u mogućnosti su da osvoje ulaznice za ovogodišnji Rijeka Tattoo Expo, koncert FNS Diverzanti 16.11. u Palachu te naravno osvježavajuće piće.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u