Ovo je 13 prekrasnih manekenki koje se u Korčuli bore za titulu najbolje

Objavljeno 12.06.2018 - Zabava

Ovo je 13 prekrasnih manekenki koje se u Korčuli bore za titulu najbolje

Natjecateljice za World Top Model Croatia 2018. stigle su u Korčulu luksuznim autobusom pod budnim okom predstavnice agencije Croatia Bus Ilijane Jerković i smjestile se u ekskluzivnom resortu Port 9, biseru u bogatoj ponudi poznate turističke kuće HTP Korčula.

Talia Model, Midiken, Loreena, Tijara Model i ….., agencije su koje su poslale svoje predstavnice sa željom da baš njihova manekenka ponese titulu i dobije prigodu predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru.

Slovenski fotograf Gregor Podvinski savršeno je odradio prvo snimanje lijepih manekenki, za zanimljiv minimalistički makeup pobrinula se Amadea Krajnović, za kosu tim Montibello, a za njegu tijela Ivana Škender iz Instituta Dharma.

Tijekom priprema će hrvatske natjecateljice zajedno s gošćama iz regije posjetiti niz zanimljivih događanja, a prva od njih su izložba Charlesa Billicha i projekcija dokumentarnog filma “Gnothi Seauton” autora Brune Kovačevića u sklopu Marco Polo Art Festivala kojeg već treću godinu zaredom organizira producent Igor Prižmić.

Djevojke su se razveselile i susretu s kraljem latino glazbe Davorom Radolfijem te rado pozirale u predivnom ambijentu resorta Port 9.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u