Ovakve osobe teško pronalaze ljubav!

Objavljeno 13.05.2016 - Ona&On

Ovakve osobe teško pronalaze ljubav!

Najlakše se zaljubiljujemo u mlađim danima – od tinejdžerskog doba do srednjih 20-ih, a nakon toga šanse su sve manje. To posebno važi za jednu grupu ljudi.

Stvar je zapravo vrlo jednostavna, objašnjavaju stručnjaci za Elite Daily – što je netko inteligentniji, naviknut biti sam i zadovoljan svojim solo statusom, to će mu biti teže napusti ga i vezati se za neku osobu. U stvarnosti, što je osoba samostalnija to joj je teže prihvatiti nekoga tko će poremetiti mir, tišinu i svakodnevnu rutinu.

Također, ako nađe nekoga tko mu se sviđa i to je uzajamno, uslijed dužeg soliranja određena samodovoljnost koja se razvila i obrambeni mehanizmi mogu podsvjesno sabotirati vezu.

Ipak, situacija nije bezizlazna – potrebno je samo dovoljno željeti ljubav, potruditi se oko nekoga i jedino tako možete uživati u vezi. Osim toga, svako tko želi ljubav za sebe, a još nema ljubav, treba prihvatiti da nijedna ljubav nije ista i da se ono što u partneru tražimo i što je potrebno za funkcioniranje odnosa nužno mijenja s godinama. S godinama sve se mijenja, ljudi znaju što žele trude se i spremni su za sporazume.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u