Otvoreno najveće hrvatsko skijalište

Objavljeno 04.12.2017 - SportVijesti

Otvoreno najveće hrvatsko skijalište

Prvi snijeg doveo je skijaše na Platak, a u cijelom Gorskom kotaru – ove bi se sezone mogao tražiti ležaj više.

Ni jaka bura i debeli minusi koji su dočekali skijaše na Platku – nisu ih omeli u uživanju u zimskim blagodatima koje pruža ovo riječko skijalište. Ono je danas službeno otvorilo svoja vrata, a ove sezone nudi i mnoge novosti. Platak je idealna destinacija za skijaške znalce, početnike, ali i profesionalce. Prepoznali su ga kineski reprezentativci koji su upravo ovdje odradili svoje pripreme. Kapaciteti su popunjeni, a Veliki i Mali dom pružaju ugostiteljske usluge. Imaju i mogućnost noćenja.

Goranski sportski centar d.o.o., koji upravlja skijalištem Platak, spremano je dočekao nove snježne padaline, te spremno čekao već ovoga vikenda dobrodošle skijaše i sanjkaše, kao i sve ljubitelje snježnih radosti.

Naime, u subotu 02.12.2017. godine s početkom u 09,00 sati započelo je s radom skijalište Platak, gdje je biti u funkciji skijaške staze na Radeševu: Radeševo 1, Radeševo 2, Turistička staza i Zavoj 19, te staza uz pokretnu traku u podnožju Radeševa. Isto tako je bilo uređeno i sanjkalište uz Veli Dom.

Svi ugostiteljski objekti, Veli i Mali Dom, te kafić X-bar u podnožju Radeševa bili su za vikend otvoreni. Također je novost Street food “Quattro” sa ponudom raznovrsnog jela i pića , koji se nalazi na parkiralištu uz info kućicu.
Platak je najveće i najorganiziranije skijalište u Hrvatskoj.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u