Otvorenje izložbe Mistična rijeka u Drnišu

Objavio Kigo 20.03.2017

Otvorenje izložbe Mistična rijeka počinje u srijedu 22. ožujka 2017. u 18 sati u ispostavi JU „NP Krka“ u Drnišu koje Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ organizira u povodu obilježavanja Svjetskog dana voda.

Posjetitelji će izložbu dvadeset i jedne fotografije moći pogledati do kraja travnja. Izložba je rezultat višegodišnje suradnje Foto kluba Šibenik i Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ u povodu ovog, za zaštitu prirode, važnog dana, a na zadovoljstvo svih zaljubljenika u prirodu i fotografiju.

Obilježavanje Svjetskog dana voda nastavlja se u četvrtak, 23. ožujka 2017. u Katoličkoj osnovnoj školi Šibenik sljedećim programom:
– predavanje o vodi u 8 sati
– igra „Kap za slap“ u 9 sati
– predstava „Crvenkapica“ kazališta Virko iz Šibenika.

Svjetski dan voda svake se godine obilježava 22. ožujka kako bi se istaknula važnost slatkih voda i podržalo održivo upravljanje slatkovodnim resursima. Voda pokriva 70% Zemljine površine. Resursi pitke vode u cijelom svijetu ugroženi su, ne samo zbog prekomjernog korištenja i neodgovarajućeg upravljanja, nego i zbog povećanog zagađenja okoliša.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189