Otvorena nova Belupova tvornica lijekova

Objavio Kigo 16.05.2017

Farmaceutska kompanija Belupo, članica Podravka Grupe, otvorila je novu tvornicu u Koprivnici. Riječ je o jednoj od najvećih greenfield investicija u Hrvatskoj, u čiju je gradnju i opremanje uloženo 530 milijuna kuna. Tvornica je jedna od najmodernijih u regiji, a uz postojećih 1400, otvorit će još 200 novih radnih mjesta.

Predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar naglasio je kako je na realizaciji ove investicije među izvođačima građevinskih radova i opreme angažiramo više od 90 posto hrvatskih tvrtki. “Time potvrđujemo i da kao partner pružamo podršku domaćem gospodarstvu te povezujemo ono najbolje što Hrvatska ima u stvaranju dodane vrijednosti za naše gospodarstvo i za sve naše građane”, rekao je Pucar.

Tvornicu je simboličnim pritiskom na ‘tableticu’ otvorio premijer Andrej Plenković. Na svečanom otvorenju bili su i potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić te ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189