Otvorena jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj

Objavio Kigo 08.07.2017

Hotel ‘Olympia Sky’, jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj ukupne vrijednosti 172 milijuna kuna otvoren je u petak u Vodicama u nazočnosti predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, ministra turizma Garija Capellija te posebnog izaslanika Predsjednice Tomislava Mađara te brojnih uzvanika iz političkog i društvenog života.

Povodom otvaranja jedne od najvećih turističkih investiciji u Hrvatskoj posljednjih godina, ministar turizma Gari Capelli ocijenio je kako je to još jedna pobjeda hrvatskog turizma. Još jedna velika investicija od ukupno 40 hotela koji se otvaraju ove godine, a ukupna vrijednost je oko 800 milijuna kuna.

“To je znak da znamo prepoznati što nam treba. Vodice i Šibensko-kninska županija znaju upravljati svojom destinacijom te ostvaruju 30 posto više dolazaka u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje. Ove godine očekujemo povećanje prihoda od turizma za 10 posto”, poručio je ministar turizma Gari Capelli.

Komentari

komentar

Anketa

Tko će ove godine biti državni prvak?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pravi ljetni hit – Eni – Ljetni Blues

Glazba Tekst: Predrag Martinjak Glazba: Predrag Martinjak Aranžman: Miroslav Lesić Lesique i Predrag MartinjakVideo izoom produkcija

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189