Orešković je podržao, a PLENKOVIĆ maknuo MINISTRA Hasanbegovića

Objavljeno 04.02.2017 - Vijesti

Orešković je podržao, a PLENKOVIĆ maknuo MINISTRA Hasanbegovića

OREŠKOVIĆ JE PODRŽAO, A PLENKOVIĆ MAKNUO MINISTRA KOJI JE PRVI POKRENUO ISUŠIVANJE KULTURNE MOČVARE

Nakon revizije u HAVC-u jasno je da je većina “kulturnjaka” prosvjedovala protiv ministra Hasanbegovića upravo zato što se on prvi usudio pokrenuti isušivanje kulturne močvare u kojoj su tzv. nevladine udruge, podobni kulturni djelatnici i političari godinama krali i na sebe trošili novac poreznih obveznika.

Nalaz revizije HAVC-a potvrdio je da su “kulturnjaci” lagali o ustašizaciji Hrvatske u inozemstvu – u još jednom pokušaja da zašite svoje povlaštene pozicije i novac koji su dobivali od korupcijske hobotnice u Ministarstvu kulture. Dok su im svima puna usta kulture i demokracije.

I nije Plenkovićeva vlada prva ušla u obračun sa korupcijom u Ministarstvu kulture, kako je bezuspješno pokušavao jučer u Bujici prikazati prof. Jurčević.

Prva vlada koje je zagazila u kulturnu močvaru je vlada Tihomira Oreškovića. Premijer Orešković je podržao svog ministra kulture Hasanbegovića u njegovoj borbi protiv povjerenstava i povjerenika koji su po ideološkom i rođačkom ključu dijelili novac svih nas.

A premijer Plenković je, na žalost, suprotno obećanjima o borbi protiv korupcije, upravo tog ministra – koji je započeo isušivanje kulturne močvare – zamijenio ministricom koja je od 2015. sjedila u HAVC-ovom upravnom odboru i do danas tvrdila kako je močvara u stvari – prekrasan vrt.

Željka Markić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u