OPREZ!!! Sutra navečer i u nedjelju nevere, kiša i zahlađenje!

Objavljeno 18.08.2017 - Vijesti

OPREZ!!! Sutra navečer i u nedjelju nevere, kiša i zahlađenje!

Naoblačenje s pljuskovima i osvježenjem stiže ponegdje već sutra poslijepodne. Na Jadranu će sutra još prevladavati sunčano i vruće, osobito u Dalmaciji. Na sjevernom Jadranu u drugom dijelu dana, osobito navečer, sve češće pljuskovi i grmljavina.

U noći će se naoblačenje premjestiti i na Dalmaciju te se do kraja nedjelje u većini krajeva očekuje barem malo kiše. U ponedjeljak već pretežno sunčano.

Pretežno sunčano, no poslijepodne i osobito navečer sa zapada jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegdje može biti i izraženijeg grmljavinskog nevremena praćenog pojačanim vjetrom. Tijekom noći na nedjelju kiše će biti u većem dijelu zemlje, jedino će se na jugu zadržati uglavnom suho. U unutrašnjosti će postupno zapuhati umjeren sjeveroistočnjak, mjestimice s jakim udarima. Na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak, a navečer će na sjevernom dijelu zapuhati bura. Najniža jutarnja temperatura na kopnu uglavnom od 15 do 20, na Jadranu od 22 do 27, a najviša dnevna između 30 i 35 °C.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u