Opatija pozdravila Split i PORIN

Objavio Kigo 18.03.2017

Ponovno se Opatijska kamelija kao simbol Opatije pojavila na crvenom tepihu PORINa i poslala snažnu podršku glazbenoj nagradi PORINu.

Leo Pavela, urednik KIGO.hr i Tin Damjanović fotograf i snimatelj uručili su organizatoru Opatijsku kameliju te su naglasili kako je cijela Opatija snažno uz PORIN koji se rodio u Opatiji i to u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Opatijska kamelija je uzgajana tri mjeseca kako bi uljepšala 24. PORIN, a prije dolaska u Spaladium Arenu u Split posjetila je i Kristalnu dvoranu hotela Kvarner u Opatiji.

Simbolički spoj Opatije i Splita, Kristalne dvorane i Spaladium Arene predstavlja zajedništvo festivalske Opatije i Splita u ovoj najvažnijoj zabavno glazbenoj manifestaciji u Hrvata.

Ideja povezivanja Opatije i domaćina PORINA i DORE potekla je od hrvatskog dnevnog portala KIGO.hr kojima je već duže vremena želja da se opatija poput Sanrerma u Italiji pozicionira kao zabavno glazbeno središte Hrvatske.

Redakcija KIGO.hr čestita svim dobitnicima PORINa kao i organizatorima na super odrađenom poslu.

Vidimo se da 2. PORINu.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189