Opa, predsjednik države ipak ne mora biti “FIKUS”

Objavljeno 24.02.2015 - Vijesti

Opa, predsjednik države ipak ne mora biti “FIKUS”

Voljeli mi Kolindu Grabar Kitarović ili ne, jedno je sigurno, baš ona je dokazala da predsjednik države ne mora biti “FIKUS”.
Novoizabrana predsjednica Hrvatske dokazala je svojim ponašanjem da će u skladu s Ustavom Hrvatske djelovati kako bi jasno Vladi RH skretala pozornost na njihovo NEdjelovanje i pogrešno djelovanje.
Interesi države Hrvatske su jasni, pa čak i ustavom definirani.  Kada Vlada RH ne čini ništa da smanji broj ljudi u državnoj administraciji nego ih dodatno gomila, jasno je da predsjednica u ime naroda mora reagirati. Bezbroj službenika, birokrata i različitih uljeba i dalje siše državni(naš) novac kroz udruge, ZAMP, državne agencije, povjerenstva, savjetnike, nadzorne odbore, koje kakve općine, gradove, županije i financijske ustanove.
Kolinda grabar Kitarović je u svega 3 dana stolovanja smanjila 50 posto savjetnika u svome uredu. Dakle, to je mogao i Ivo Josipović, kao i Vlada RH.
Hajde, neka sada Milanović troši milijune kuna na nove automobile kad je izabrana prava predsjednica Hrvatske, a ne fikus. Što mislite kako bi predsjednica NE FIKUS reagirala?
Za Ivu Josipovića nismo ni znali da postoji, i tek kada je prestao biti predsjednik Hrvatske,  kazao nam je da politika SDPa nije dobra i da državu vodi u krivome smjeru. Što je čekao pet godina, kada je i sam znao da je SDP potpuno nepripremljen preuzeo kormilo države?
Interes države? Ne, interes države nije šutnja.

Novoizabrana predsjednica vrlo jasno pokazuje da će jasno govoriti ono što građane smeta. Zapošljavanja, natalitet, plaće, smanjivanje birokracije i konačno micanje komunizma iz javnog političkog djelovanja kojekakvih udruga i političara.

Hrvatska je prodisala jer je konačno došlo do zraka, a prozore je otvorila ona, Kolinda Grabar Kitarović!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u