Oko 14.00 VATRENI slijeću na FRANJU TUĐMANA

Objavljeno 16.07.2018 - Vijesti

Oko 14.00 VATRENI slijeću na FRANJU TUĐMANA

Slavila je Hrvatska dugo u noć uspjeh hrvatskih reprezentativaca na Svjetskom prvenstvu. No tu nije kraj jer se danas očekuju tisuće ljudi na njihovom spektakularnom dočeku. Oko 14 sati zrakoplov s reprezentacijom trebao sletjeti u Zagreb.

Reprezentativci će se iz zračne luke prema gradu voziti u autobusu bez krova kako bi ih svi mogli vidjeti i pozdraviti. Službenog protokola u zračnoj luci neće biti, ali njezini zaposlenici spremaju im iznenađenje – vodeni doček, crveni tepih…

Središnja svečanost na Trgu bana Josipa Jelačića počinje oko 14.30 i trajat će sat vremena. Redatelj spektakla Krešimir Dolenčić nije želio otkriti detalje, ali se zna da će nastupiti Zaprešić boysi i Krila oluje.

Očekuje se da bi na Trg bana Jelačića moglo doći više od 100.000 ljudi.

Za autobuse koji će iz različitih dijelova Hrvatske stizati u Zagreb osiguran je parking kod Zagrebačkoga Velesajma. Hrvatske želježnice su najavile upola jeftinije vozne karte.

U čast hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji odlukom gradonačelnika Milana Bandića javni će prijevoz u Zagrebu cijeli ponedjeljak biti besplatan.

HŽ Putnički prijevoz u ponedjeljak svim putnicima odobrava 50% popusta na jednosmjerna i povratna putovanja iz bilo kojeg grada ili mjesta do Zagreba.

Hrvatska radiotelevizija će na Prvom programu (HRT-HTV1) izravno prenositi povratak hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, kao i veliko slavlje koje se povodom jednog od najvećih hrvatskih sportskih uspjeha priprema na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u